Sikkerhed på internettet

Har du brug for hjælp til at optimere sikkerheden på dit netværk og eller dine netværksenheder, så kan vi hjælpe dig hos Eltr.dk.

Hos mange private hjem er der både opsat WiFi og kabel netværk, mange glemmer desværre at sikre deres trådløse netværk imod ulovlig indtrængen. Sikkerheden er oftest sat i routeren som man modtager fra sin internet udbyder og hvis ikke man har fået dem til at sætte en høj kryptering på netværket eller at de leverer en router som ikke kan beskytte ordentligt imod angreb fra internettet, så kan man i enkelte tilfælde komme ud for, at ens fortrolige oplysninger bliver stjålet eller at ens enheder bliver kompromitteret.

Der er flere muligheder for at sikre sig, man kan investere i en router, hvor man har mulighed for at sætte alle disse sikkerhedsforanstaltninger op, eller man kan sørge for at ens enheder kører et godkendt program som kan beskytte imod ondsindet software på computeren. En god ting er at sørge for at begge ting er i orden, så er man sikret både indefra og udefra.