Rengøring og vedligeholdelse af Computer og Mac

Skal jeg virkelig gøre min Computer ren?

Jeg er ked af at sige det, men ja, din computer skal vedligeholdes og ren-gøres, vedligeholdelse er vigtigt hvis din computer skal fungere.

Du kender det sikkert fra din bil, der skal skiftes olie, laves undervognbehandling, skiftes bremseklodser mv. jo mere du servicere, jo længere holder den og jo bedre kører den.

Det er ikke anderledes med din computer, din computeren har brug for vedligeholdelse, ikke bare med en klud udenpå, men en gennemgribende rengøring indeni.
I din computer sidder der blæsere og kølere som skal ren-gøres, ligeledes skal bundkort og grafikkort mm. også ren gøres.
Støv og lignende sætter sig fast og skaber enten kortslutninger, eller til-stoppede blæsere.
CPU(Computer Processor Unit) eller GPU(Graphic Processor Unit) kan blive for varme og herefter brænde af.

Udvikles der for meget varme i din computer kan det medføre som ovenfor beskrevet, at en del i din computer står af. Det kan også medføre at din computer bliver sløv og slukker af sig selv i utide.

En rengøring udføres med special væsker, et svagt lufttryk, hvor man forsigtigt renser diverse enheder inde i computeren.
Som oftest plejer en rengøring at tage 1 time, men er det slemt og er den aldrig blevet ren-gjort kan det tage længere tid.
Det kan også afhænge meget af hvor computeren har været placeret, på et værksted hvor der er meget støv eller lignende.
Der vurderes når computeren afleveres hvor lang tid det vil tage, at lave en komplet rengøring af computeren.

Ønsker du en rengøring af din computeren, så klik HER. se mere om priser pr. time. HER.