PC og Mac reparation

PC og Mac reparation – Hvad kan betale sig?

Har du som kunde en lidt ældre PC eller Mac Book kan det ikke altid betale sig at gå ud og købe en ny, ved enkelte tilfælde, kan man med få tiltag ændre din PC eller Macs hastigheder.

Hver gang du klikker på musen og beder din PC eller Mac udføre en opgave, vil den oftest læse data fra det der kaldes en harddisk, et stykke hardware som findes inde i din PC eller Mac.

Det er derfor uhyre vigtigt at bla. Denne enhed kan følge med til både dine handlinger, men også computerens øvrige enheder. I computeren er der mange forskellige slags enheder, og disse enheder skal kunne følge med hinanden, harddisken er dog oftest den primære enhed, som er synderen hvis din computer føles langsom.

En udskiftning af en enhed i din computer kan betyde meget højere hastigheder, er der en flaske hals i din computer, kan vi hos Eltr hjælpe dig med at finde den og optimere således at denne kan følge med efter dine behov, det er her du kan være heldig at spare flere tusind af kroner.

Ser det helt håbløst ud med din computer og er den mange år gammel, kan vi hos Eltr hjælpe dig med at få sat ord på det du skal bruge din computer til og herefter finde det der passer helt perfekt til dig. Når man skal købe en ny computer kan man hurtig blive forvirret af fagudtryk og valgmuligheder rundt omkring. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os vi kan helt sikkert hjælpe dig.