Om Electronic Repair

Om eltr.dk

Eltr.dk drives af Michael Eichmeier som er uddannet datatekniker med mere end 15 års erhvervserfaring indenfor IT-Support og reparation.

Eltr har kompetencerne i, at hjælpe den almene bruger med deres computer eller Mac problemer, samt problemløsning af netværks og internet fejl.

Mange kunder har oftest brug for lidt hjælp på vejen til deres PC eller Mac, for nemt at kunne komme videre med deres hverdag eller daglige arbejdsopgaver.

Alle computer reparationer og software installationer udføres med stor omhu, og med mere end 15 års erfaring og kendskab indenfor IT, bliver der taget højde for mange evt. uforudsete problemer.
Virksomheden bygger derfor på et stærkt grundlag, hvor der er stor fokus på kvaliteten af det arbejde og de opgaver som udføres.

Hos Electronic Repair går jeg meget op i at hjælpe med at kunden anskaffer sig den helt rigtige computer, til den enkeltes helt specielle behov.
Der lægges hverken mere eller mindre oveni prisen på kundens nye computer. Der hjælpes gerne på vej til et godt køb, så kunden får en god oplevelse med deres nye computer.

Hvad er visionen?

Hos Electronic Repair er det vigtigt for mig, at alle kunder får den hjælp som de behøver, uden at skulle betale en formue for en tekniker.
Overpriser har stået på længe nok og jeg vil gerne være med til, at alle kan få råd til at få hjælp til deres computer problemer og reparationer og eller opfylde deres ønsker, uden at skulle gå fattige fra stedet.

Hos Electronic Repair vil jeg gerne se kunden igen når der opstår nye problemer, eller når kunden skal have hjælp til at købe en ny computer.
Derfor er det vigtigt for mig, at vi sammen taler om problemerne som kunden oplever.
Når vi i fællesskab er kommet frem til en problemløsning og en pris, går vi i gang med arbejdet og jeg vil gøre alt hvad der står i min magt til, at du som kunde, føler du har fået lige netop det du har haft behov for.

Alle priser er vejledende, det betyder at alle opgaver er individuelle, der er ingen skjulte hensigter og jeg hjælper gerne en tidligere kunde, hvis kunden mener der fejl og mangler i installationerne el.

Hvordan opstod Electronic Repair?

Efter en del år med ansættelser hos større og mindre IT firmaer og på sidelinjen startet virksomhed med 2 andre partnere ifm. Reparationer og salg i samme grøft, blev det mere og mere klart for mig, hvad der var behov for ude blandt kunderne.

Det er gang på gang set, at kunder har forladt butikkerne med en stor klump i halsen, efter at have måtte betale en høj pris for meget simple reparationer. Når kunden er gået, har de enkelte virksomheder gnedet sig i hænderne.
Har man set disse situationer nok gange, bliver man flov og skuffet på fagets vegne og man synes ikke man kan være dette bekendt.
Derfor besluttede jeg mig for, at starte min egen virksomhed, hvor der skulle være fokus på netop dette område, fair priser og bedre service samt ærlighed overfor kunderne.

Hvorfor skulle du vælge Electronic Repair frem for en anden?

Med mange års erfaring følger der bedre kommunikation, som betyder ingen misforståelser, hurtigere og bedre kundebehandling.

Det svømmer alle steder med virksomheder der reparerer Computere for kunderne, og det er og vil altid være en jungle at finde rundt i som forbruger. Hvorfor skulle du så lige vælge Electronic Repair som din reparatør frem for en anden du måske har hørt om, eller kender fra TV el.

Oftest sker der det, at kundekontakten forsvinder sammen med størrelsen af virksomheden, det samme gør kvaliteten af servicen og de reparationer som udføres, det hele bliver alt for meget som et samlebånd.

Ved eltr.dk får du den sær behandling som der skal til for at en opgave udføres korrekt og uden at du skal rende frem og tilbage mere end 1 gang for at få repareret din computer.
Hos Electronic Repair får du den direkte kontakt til manden som interesserer sig for hvordan du som kunde bliver behandlet og om hvordan opgaven der bliver stillet udføres.

Vi håber du vil give eltr.dk en chance for at bevise, at vi rent faktisk tager dig seriøst og vil dig som kunde det bedste.

 

Se under kontakt for at ringe og høre mere.
Vi udfører hurtigt PC hjælp og Computer reparationer.
Hardware reparationer(Er din computer gået i stykker, så kan vi hjælpe dig med at reparerere den, eller vurdere hvad der betaler sig bedst for dig)
Software reparationer (IT support på dine installerede programmer)
Opsætninger og installationer(Installationer af ny programmer og styresystemer)
Fejlfinding etc.(Virus bekæmpelse, programfejl mv.)