IP Telefoni

Hjælp til opsætning af din IP telefon

Har du investeret i IP telefoni, men aldrig rigtig har fået det til at virke?

Med mange års erfaring indenfor IP telefoni kan vi fra eltr.dk hjælpe dig med at sætte din købte løsning korrekt til dit internet. Med 5 gode råd til dig der gerne vil investere i IP telefoni før du gør det, er du godt stillet allerede fra start.

Hvilken udbyder til IP telefoni skal du vælge?

1. Når du vælger hvilken udbyder du skal benytte dig af, er det meget vigtigt du først går på internettet og søger på udbyderens navn. På den måde kan du undersøge hvad andre synes om den udbyder du har i kikkerten.

2. Kontroller hvor mange år de har været i branchen, hvis de er forholdsvis nye, kan der være rigtig mange “børnesygdomme” som de endnu ikke har erfaringer med og de vil ramme dig som kunde. Er det derimod en virksomhed som har været der længe, så har de formentlig fået rettet deres systemer ind så du ikke vil opleve de store nedbrud på din IP telefon.

3. Kontroller deres driftstatus på deres hjemmeside, har det været nede mange gange og er der opstået mange fejl, så vil du også opleve at din IP telefon mister dens registrering til deres registrerings server, hvilket betyder du ikke kan ringe eller modtage opkald så længe den er nede og indtil dit udstyr registrerer sig selv på deres server.

4. Det næste du skal huske er, at undersøge om den internet udbyder du benytter dig af har nogle komplikationer med IP telefoni, det kan de have hvis de fx. selv udbyder det, eller hvis deres linie er for ustabil til at understøtte det. Ring til din internet udbyder inden du køber IP telefoni.

5. Sørg for at din IP telefon ikke er placeret for langt tilbage i dit eget netværk, jo flere led der er på foran din IP telefon, jo flere forstyrrelser og afbrydelser kan der være i dit eget net. Disse afbrydelser kan man kun selv undgå og de kan ikke hjælpe dig hverken ved IP telefoni udbyderen, eller ved din internet udbyder. Det kan vi hos eltr.dk hjælpe dig med at få sat op på bedste vis.

Har du brug for hjælp til opsætning af dit IP telefoni så kan Eltr.dk hjælpe

Har du brug for hjælp til opsætningen er du altid velkommen til at kontakte os med henblik på en aftale.