Information

Redning af data

Har du været så uheldig at din HDD er defekt, og du har glemt at tage backup, tager jeg den gerne ind og forsøger at rede dine data.
Du skal dog være opmærksom på følgende inden du indleverer din HDD:

  • 1. Der er ikke andre der må have haft din HDD åbnet før du sender den til mig.
  • 2. Der gives ingen garantier for dine data kan reddes ej heller gives der erstatning, hvis ikke det lykkedes og dataene bliver mere beskadigede af at åbne HDD ol.
  • 3. Da jeg ikke har adgang til clean room mv. vil der være en sandsynlighed for at dataene ikke kan reddes, hvis harddisken skal åbnes og skiverne skal sættes over i en identisk HDD med funktionsdygtige læsehoveder.

Oftest kan dataene dog reddes med et software rescue tool, hvor det ikke er nødvendigt at HDD åbnes, det er meget afhængig af, hvor stor omfang HDD er beskadiget.

Betalingsinformation

Alle time priser beregnes ud fra påbegyndt time.
Løser vi ikke dit problem betaler du ingenting, der bliver dog altid faktureret for kørsel, dette gælder kun privatkunder.
Betalingen sker via faktura, erhvervskunder har kredit max. på 8 dage hvis dette ønskes. Betalingen sker når udstyret afhentes på værksted eller opgaven er udført og løst.
Sørg altid for selv at tage backup inden du afleverer dit udstyr til reparation, gøres dette ikke kan ELTR ikke stilles til ansvar for evt. tabte data, programmer ol. Dog er det oftest noget vi drøfter i fællesskab når udstyret ankommer.