Virus bekæmpelse

Har jeg computer virus?

Mange brugere ved slet ikke de har virus før det er for sent. En virus kan snige sig ind fra mange kanter og det er nemt at komme til at klikke ok til noget som man ikke er bevidst om var skadeligt.

Virusser skjuler sig godt, oftest skjuler de sig faktisk som virus bekæmpelses værktøjer, men er i virkeligheden en virus i forklædning. Disse former for virusser kan være skyld i at din PC eller Mac computer fx. er sløv, at der fremkommer en masse reklamer eller lign. på din skærm når du benytter den og når du prøver at benytte din internet browser.

Hos Electronic Repair er vi godt bekendt med mange forskellige typer, bla. malware som oftest ligger inde for den kategori der er beskrevet ovenfor, imens en decideret virus er en meget ondskabsfuld form for software, som kan slette filer på din computer og sende fortrolige informationer til eksterne kilder. En meget kendt form, er en virus som opfanger hvad du taster på dit tastatur, såsom koder til dine sociale medier, bank, mail osv. disse virusser skal fjernes hurtigst muligt, har du mistanke om at en sådan findes på din computer, er det en rigtig god ide at få den kontrolleret.

Når alt er fjernet, vil du kunne mærke en mærkbar forskel på din computers ydeevne efter den er renset.

Kontakt os med det samme hvis du er i tvivl, klik HER for at se vores kontakt informationer.
Vil du se mere om vores priser, kan du klikke HER, men husk, at snakken koster dig ikke noget og som man siger, “Better safe than sorry”.